Omgeving


Ik kom er graag en vaak en geniet van sfeer en rust.
Ik voel het als volmaakte lust als ik die fietstocht weer maak.

Onze minicamping ligt buiten de bebouwde kom van Borkel en Schaft. Een “schon durpke” gelegen in het natuurgrenspark De Groote Heide. De camping is in de nabijheid van 3 natuurgebieden, de Malpie, Plateaux en Leenderheide. Deze gebieden zijn makkelijk te bereiken per fiets of te voet, bijvoorbeeld door middel van de knooppuntenroutes. Het riviertje de Dommel meandert door het gebied, welke met kano te bevaren is. Geniet van bossen, heide en landerijen. Maak je stop in de Kempische dorpen en proef de streekproducten.

Hageven-De Plateaux - © De Groote Heide(3)

Een zesduizend hectare grensoverschrijdend natuurgebied op de grens van Nederland en België.

 

 

Een bourgondische gemeente in het hart van De Groote Heide, met plek voor levensgenieters, voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor funshoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en sportievelingen.

Een plek om wat te eten en drinken, voor rust en bezinning, met een herberg, kunsthal, boeken- en voedingswinkel.

 

Het grootste avonturenbos van Vlaanderen, net over de grens in België.

Maak kennis met onze streek vol prachtige natuur, bijzondere verhalen, charmante dorpjes, heerlijke streekproducten en geniet vooral van de Kempische gastvrijheid.

Een rondje wandelen door bossen en heide of een fietstocht langs dorpen en landerijen. Dit is makkelijk te organiseren met de knooppuntenroutes die vanaf de boerderij te starten zijn.

Stel uw vraag via WhatsApp